Karrier

Legyen a munkatársunk!

GYSEV CARGO Zrt.

Cégünk 2011 óta működik jelenlegi formájában, jogelődünk azonban már 140 éve jelen volt Európában. A GYSEV CARGO Zrt. 66%-ban magyar tulajdonú, osztrák leányvállalattal rendelkező vállalat, melynek legfőbb tevékenységi köre a vasúti árufuvarozás és logisztikai szolgáltatások. Ez különböztet meg minket a GYSEV Zrt.-től. Mi nem a GYSEV vonalak fenntartásával és üzemeltetésével, illetve nem személyszállítással, , hanem az áruk kezelésével és fuvarozásával kapcsolatos feladatokat végezzük.

Az évtizedek óta fennálló stabil piaci helyzetünket alapvető értékeinknek, irányelveinknek köszönhetjük. Hisszük, hogy a folyamatos fejlődés, megbízhatóság és nyitottság segítségével hosszú távon megőrizhetjük pozíciónkat. Mindehhez pedig elengedhetetlen, hogy munkavállalóink is motiváltan, elégedetten és tettrekészen keljenek fel nap, mint nap.

Ahhoz, hogy ez sikeresen megvalósuljon, folyamatosan fejlesztjük a belső szervezeti kultúránkat, a cég külső megítélését és munkaerő-piaci pozícióját. Szervezetünk legfontosabb értékei:

 • Innováció – fejlődés: Nem csak a cég fejlődését, de munkatársaink előrelépését is szem előtt tartjuk. Lehetőséget biztosítunk mindenkinek, hogy elérje céljait.
 • Figyelmesség – emberközpontúság: Minden évben részt veszünk hajléktalanok étkeztetésében, és támogatjuk olyan nehéz helyzetben lévő kollégáinkat, akiket baleset ért, beteg gyermeket nevelnek, vagy egyéb okokból pénzbeli támogatásra szorulnak.
 • Biztos jövő – stabilitás: Stabil piaci helyzettel rendelkező állami vállalatként biztos helyet nyújtunk minden elkötelezett munkavállalónknak.
 • Megbecsülés – együttműködés: Számítunk egymásra, és hiszünk az összetartó, támogató csapat erejében.
 • Gondoskodás – felelősségvállalás: Leendő munkatársaink számára, mind munkafeltételeket, mind a munkabért és egyéb juttatásokat tekintve kínálunk vonzó alternatívát a munkaerőpiacon.
 • Lehetőség – szenvedély: Lehetőséget biztosítunk a dolgozóknak hobbijaik megélésére, számos sportolót és csapatot is támogatunk.
GYSEV CARGO Zrt.

Mindezek alapján elmondhatjuk, hogy amit Ön munkavállalóként nálunk megkaphat, az biztos jövedelem, tanulási és fejlődési lehetőség, családias légkör, valamint a munka és a magánélet egyensúlya egy hatékony felépítésű szervezet tagjaként.

GYSEV CARGO Zrt.

Egyéb, béren kívüli juttatásaink:


 • Cafetéria: az évente meghatározott bruttó keretösszeget fel tudja osztani a felkínált lehetőségek között. Választhat önkéntes nyugdíjpénztári befizetést vagy egészségpénztári hozzájárulást, igényelhet SZÉP Kártyát, kérhet bölcsődei, óvodai támogatást.
 • Üdülési lehetőségek: három balatoni városban, Balatonfenyvesen, Badacsonyörsön és Balatonlellén van lehetőségünk minden év nyarán családunkkal kedvezményesen üdülni.
 • Ingyenes és kedvezményes vasúti utazás: minden munkavállalónk, valamint házastársa Magyarország teljes területén ingyenes vasúti utazásra jogosult. Bizonyos feltételek teljesülése esetén mindez az élettársra és a gyermekekre is vonatkozik. A munkaviszony második éve után további kedvezmények illetnek meg bennünket, így gazdaságosan járhatjuk be akár egész Európát.
 • Egyéb vállalati támogatások: például szociális segély, iskolakezdési támogatás, banki kedvezmények, szolgálati lakás lehetősége, sportolással kapcsolatos támogatások, kedvezményes szemüveg-vásárlási lehetőség vagy a Hotel Sopronba szóló kedvezmények.
 • Vállalati rendezvények: kiemelten fontosak számunkra. Ilyen például a Vállalati Majális, a Családi nap, a Mikulás nap, az év végi karácsonyi rendezvény vagy a Vasutasbál.


Ha szeretne folyamatosan fejlődő, értéket képviselő és támogató közösségünk tagja lenni, nézze meg jelenleg nyitott pozícióinkat! 

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk.


További állásokért látogasson el a GYSEV Karrierportál oldalára, hiszen lehet, hogy épp ott talál Önre álmai munkája! Az aktuális nyitott pozíciók itt találhatók: https://gysev.karrierportal.hu/allasok